Veelgestelde Vragen

Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik mijn bestelling

Bestellingen geplaatst voor 20:00 uur (op werkdagen) worden doorgaans de volgende dag geleverd. Aan het eind van de dag ontvangt u een mail met daarin de track & trace gegevens. Houdt ook uw spam folder in de gaten, daar kan de mail in terecht komen.

Hoe kan ik mijn bestelling retour sturen

U kunt uw producten tot 14 dagen na ontvangst retour sturen, in oorspronkelijke staat en ongebruikt. Hiervoor dient u het retour formulier aan te vragen per email.  Als uw retour aan de checklist voldoet wordt na ontvangst van de retourzending het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort (uiterlijk binnen 14 werkdagen).

Hoe kan ik mijn bestelling achteraf betalen

Als u bij uw bestelling voor de betaalmethode Afterpay heeft gekozen, ontvangt u binnen enkele dagen een email van Afterpay met daarin de gegevens voor betaling.

Kan ik KetoX24 gebruiken in combinatie met medicijnen

KetoX24 is op een natuurlijke manier samengesteld en kan in principe zonder problemen gebruikt worden. Wel kan het zo zijn dat je minder snel afvalt omdat medicijnen van invloed kunnen zijn op je metabolisme. Wij adviseren ten alle tijden advies te vragen bij je arts bij twijfel over het gebruik van KetoX24.

Hebben jullie ook proefpakketten

Nee, wij hebben geen proefpakketten. Een kuur duurt 24 dagen en deze moet in zijn geheel gevolgd worden om volledig effectief te kunnen zijn. Het heeft daarom geen zin om bv een week de druppels te proberen.

Waarom val ik niet af

Als je niet afvalt dan kan dat veel verschillende oorzaken hebben. Er blijkt altijd een achterliggende reden te zijn waarom iemand niet afvalt. Hierover kun je contact opnemen met één van onze online coaches. Tijdens de kuur heb je 1 maand gratis recht op online coaching. Samen met een coach kunnen we erachter komen waarom jij niet afvalt.

Mag ik gewoon blijven eten

Bij je bestelling ontvang je een boekje met dieet en levensstijl richtlijnen. Volg je deze, dan behaal je het maximale resultaat en kun je gemiddeld 8 tot 10% van je lichaamsvet afvallen.  Als je echt wilt afvallen dan zul je altijd iets aan je voedingspatroon moeten aanpassen. Om deze reden hebben wij deze richtlijnen samengesteld om je een goede basis te geven voor het aanleren van een gezondere levensstijl. Je kunt deze richtlijnen aanpassen naar eigen behoefte, eventueel in overleg met één van onze coaches.